Kotimainen THEONE tuoteperhe on pitkäaikaisen tuotekehityksen tulos.

Sarjassa yhdistyy kotimaisuus, osaaminen, luonnon kunnioittaminen, laatu, huipputeknologia sekä visuaalisesti tyylikäs kokonaisuus.

Biohajoavat THEONE pyykinpesuaineet sekä astianpesuaineet ovat valmistettu hyödyntämällä uutta kotimaista, ympräristöystävällistä ja patentoitua teknologiaa. REACH-hyväksytyssä tuotannossa kaikki sivutuotteet kierrätetään tai käytetään hyödyksi. Tuotteet eivät vahingoita ympäristöä tai luontoa sinne joutuessan.

Tuotteita voi käyttää myös kylmässä vedessä. Mitään sarjan tuotteita ei ole testattu eläinkokein eivätkä ne sisällä haitallisia väri- tai valkaisuaineita.

Kaikki THEONE -tuotteet on valmistettu Suomessa.

PYYKINPESUAINE

THEONE -pyykinpesuaine poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti tekstiileistä pahan hajun, rasvan ja lian jo alhaisissakin lämpötiloissa. Pesuaine säilyttää värit sekä jättää pyykin sellaisenaan kuohkeaksi ja pehmeäksi, huomaat sen erityisesti froteepyyhkeissä. THEONE -pyykinpesuaine on tehokas tiiviste, joten yhteen pesukertaan voidaan annostella vähemmän pesuainetta, joka lisää tuotteen riittoisuutta sekä vähentää pesuainejäämien muodostumista tekstiiliin ja pesukoneeseen.

Villa- ja silkinpesuaine on kehitetty villan ja silkin herkät ominaisuudet huomioiden. Hellävarainen Villa&Silkinpesuaine on tuoksuton.

Lisää pyykinpesuainetta 10-30ml koneelliseen pyykkiä.

 
 

PYYKKIETIKKA

Tuoksutettu THEONE -pyykkietikka on valmistettu aidosta kotimaisesta viljasta. Aurora Pyykkietikan tuoksun inspiraation lähteenä on ollut Suomen kesä ja mattolaiturit sekä kotimaisen luonnon puhtaus järvimaisemineen. Tuoksu suorastaan huokuu raikkautta ja puhtautta. Suositellaan käytettäväksi THEONE Aurora -pyykinpesuaineen kanssa. Muut raikkaat tuoksut ovat Harvest-Sadonkorjuu ja Fresh Cotton.

Hyötyjä pyykinpesussa!

  • Poistaa pesuainejäämät pyykistä ja tekee pyykistä pehmeät ja raikkaat.
  • Estää pesuainesaostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana.
  • Poistaa hajuja mm. savu, home, rasva, hiki.
  • Kirkastaa värejä, poistaa tahroja ja kellastumia.
  • Vähentää sähköisyyttä.
  • Ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia.
  • Antiseptinen.
  • Ei huononna esim. pyyhkeiden imukykyä.
  • Ekologista.
 
 
Astianpesuaine ja käsisaippua pumppupulloissa

ASTIANPESUAINE

THEONE -astianpesuaine on riittoisa ja hellävarainen sekä todella tehokas astioiden käsin pesuun. Tuote ei sisällä perinteisissä käsitiskiaineissa käytettäviä suoloja ja se soveltuu myös saippua-allergisten käyttöön. Irrottaa rasvan ja lian tehokkaasti myös kylmässä vedessä.

Annostelu: Yksi painallus pesuveteen.

KÄSIENPESUAINE

Hellävarainen saippua käsien puhdistamiseen. Hurmaavasti tuoksutettu saippua jättää iholle lempeän raikkaan pitkäkestoisen tuoksun. Sisältää kosteuttavaa glycerinea, joten se pesee kädet ihoa kuivattamatta.